3 vragen aan… Fred Knibbeler

By 17 mei 2018mei 25th, 2018DOLnieuws

Sinds maart dit jaar heten we Fred Knibbeler van harte welkom bij de Dolmans-familie. Zoals hij zelf zegt, een echte Brabander . Als regiomanager gaat hij de komende maanden met plezier pionieren en doorbouwen aan Dolmans L+P. Maak kennis met Fred Knibbeler!

Je eerste werkmaanden zitten erop. Wat is je eerste indruk en welke rol ga je binnen Dolmans L+P vervullen?
“Wat mij opvalt is dat Dolmans geen traditionele groenaannemer is. Het is een servicegerichte allround opdrachtnemer die marktgericht is, nieuwe paden wil bewandelen en grenzen wil verleggen. Ik denk dat Dolmans met de transitie van aannemer naar allround opdrachtnemer trendsetter is in de branche en inspeelt op de behoeftes van opdrachtgevers. Juist die ambitie spreekt mij bijzonder aan. Ik ben dan ook enorm blij dat ik vanaf 1 maart jl. als regiomanager bij Dolmans L+P toegevoegd ben.”

Van wat soort projecten gaat jouw hart sneller kloppen?
“Voor mij zijn dit projecten met een multidisciplinair karakter. Projecten waarin de ‘spin-in-het-web’ rol bij ons ligt. Wij verbinden en verknopen. Dat maakt het interessant en spannend. Bovendien ontstaat er bij deze projecten synergie binnen een projectteam en dat vind ik mooi om te zien. Mensen met verschillende vakdisciplines versterken elkaar, waardoor het proces en daarmee ook het project succesvol verloopt.”

Wat zijn jouw ambities voor de komende vijf jaar?
“Eigenlijk kijk ik nog niet direct vijf jaar vooruit. De organisatie wil ik allereerst op alle fronten leren kennen. Vervolgens wil ik met veel plezier pionieren en doorbouwen aan Dolmans L+P, in nauwe samenwerking met de andere bedrijfsonderdelen binnen Dolmans en andere partners. Daarbij richt ik mij op het verbreden van het klantenbestand, het pallet van onze producten en diensten, het versterken van het kennisnetwerk binnen de regio’s en het vergroten van de slagingskansen bij EMVI-aanbestedingen.”