3 vragen aan… Hank Wijnbergen

By 18 juli 2018 DOLnieuws

Al zijn hele leven werkt Hank Wijnbergen (50 jaar) in de aannemerij. En dat wil hij graag zo houden. Afkomstig van groenbedrijf Krinkels is Hank in juni jl. gestart als regiomanager van Dolmans Wieringen Prins en Pius Floris Boomverzorging Amsterdam. We stelden hem 3 vragen om hem beter te leren kennen.

Hoe zag jouw eerste Dolmans-werkdag eruit?
“Het was een dag die vooral in het teken stond van kennismaken met mijn nieuwe collega’s. In de kantine stond koffie en gebak klaar en het binnenteam van de vestiging kwam samen om elkaar te ontmoeten. Enrico heeft me de eerste dag bij de hand genomen en heeft me veel verteld over de klanten en projecten. Aan het einde van de dag reed ik vanuit Amsterdam terug naar mijn thuis in Gouda, met veel nieuwe en leuke indrukken.”

Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit? En waar ga je dit jaar naartoe?
“Het liefst wil ik elke vakantie een nieuwe omgeving ontdekken. Welke bestemming en hoe de reis er naartoe gaat, mag elke keer anders zijn. Dit jaar ga ik met mijn vrouw en twee dochters naar Noord-Italië. In onze laatste week willen we nog naar een onbekende bestemming gaan. Waar naartoe? Dat beslissen we pas als we in Italië zijn. Een bezoek aan de Moto Guzzi fabriek en het museum aan het Como meer staat voor mij zeker op het programma.”

Voor alle collega’s in het noorden en zuiden van het land; Wat is in Amsterdam jouw favoriete plek?
“De rivier de Amstel vind ik bijzonder. Deze ligt dichtbij de stad, er zijn altijd veel mensen, er is volop beweging en ligt midden in het groen. Daar hou ik van!”