3 vragen aan… Michael Schriemer

By 5 oktober 2018 oktober 19th, 2018 DOLnieuws

Michael Schriemer is 46 jaar, getrouwd en heeft 4 kinderen. Én een golden retriever niet te vergeten! Vanaf afgelopen maand is hij toegevoegd aan onze Dolmans-familie bij Dolmans Wieringen Prins. Daar zal hij een gedeelde functie bekleden van zowel projectleider als commercieel adviseur.

Wat moeten Dolmans collega’s van jou weten?
“Wat misschien wel heel leuk is om te weten is dat ik van jongs af aan al geïnspireerd ben door het groen en de natuur. Mijn opa en oom waren al werkzaam als hovenier en ik ging als kind dolgraag met hen mee. Ik ben een buitenmens en ik vind het heerlijk om buiten te zijn met de familie. Zo voetbal ik nog iedere week en ben ik fanatiek toeschouwer van het voetbalteam waarin mijn zoon speelt.
Maar je vroeg wat collega’s van mij moeten weten? …. Dat ik altijd voor ze klaarsta!”

Wat zou jouw droomproject zijn?
“Aangezien ik een brede interesse heb in natuur (o.a. klimaatverandering), milieu (o.a. hergebruik materialen, efficiëntie), techniek (nieuwe ontwikkelingen) en mensen (o.a. social return) zou ik het geweldig vinden als een mix van deze elementen samenkomen in één project. Dat zou mijn droomproject zijn!”

Wat is voor jou een goed moment in de werkweek?
“Samen met collega’s successen vieren! Bijvoorbeeld als we een nieuw project hebben binnengehaald. Om daarna collega’s met plezier en passie aan het project te zien werken, geeft me helemaal een goed gevoel!”