4 vragen aan… Fred Knibbeler

By 17 mei 2018mei 18th, 2018DOLnieuws

Sinds maart dit jaar heten we Fred Knibbeler van harte welkom bij de Dolmans-familie. Zoals hij zelf zegt, een echte Brabander én fervent liefhebber van (zijn) Citroën HY. Als regiomanager gaat hij de komende maanden met plezier pionieren en doorbouwen aan Dolmans L+P Ontwerpers en Adviseurs. Maak kennis met nieuwe collega Fred!

Fred, welkom bij Dolmans! Vertel eens iets over jezelf?
“Ik ben een echte Brabander, geboren in 1962 in Goirle, opgegroeid in Tilburg en in 1992 verhuisd naar Den Bosch. In deze mooie stad, waar ik me elke dag nog toerist voel, woon ik samen met mijn vrouw Joos, dochter Eva en onze dames kattenkoppen Roosje en Lisa.”

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
“Naast mijn werk ben ik vrijwilliger bij de stichting Citroën HY Team Holland. Dit is een vereniging van liefhebbers van de Citroën HY. Je kent ze vast wel; de ribbelplaat patatbusjes, de ijscokarren of de ouderwetse politiebussen. Als liefhebber heb ik natuurlijk ook mijn eigen busje, HoompY. Deze is ingericht als camper, waarmee ik al heel wat mooie tripjes gemaakt heb en nog ga maken.”

Je eerste werkmaand zit erop. Wat is je eerste indruk en welke rol ga je binnen Dolmans L+P vervullen?
“Wat mij opvalt is dat Dolmans geen traditionele groenaannemer is. Het is een servicegerichte allround opdrachtnemer die marktgericht is, nieuwe paden wil bewandelen en grenzen wil verleggen. Ik denk dat Dolmans met de transitie van aannemer naar allround opdrachtnemer trendsetter is in de branche en inspeelt op de behoeftes van opdrachtgevers. Juist die ambitie spreekt mij bijzonder aan. Ik ben dan ook enorm blij dat ik vanaf 1 maart jl. als regiomanager bij Dolmans L+P toegevoegd ben.”

Van wat soort projecten gaat jouw hart sneller kloppen?
“Voor mij zijn dit projecten met een multidisciplinair karakter. Projecten waarin de ‘spin-in-het-web’ rol bij ons ligt. Wij verbinden en verknopen. Dat maakt het interessant en spannend. Bovendien ontstaat er bij deze projecten synergie binnen een projectteam en dat vind ik mooi om te zien. Mensen met verschillende vakdisciplines versterken elkaar, waardoor het proces en daarmee ook het project succesvol verloopt.”