4 vragen aan… Martijn Corstiaensen

Door 26 februari 2019 DOLnieuws

Martijn Corstiaensen (39 jaar) is vanaf 1 februari jl. gestart als regiomanager bij Dolmans Landscaping Services Brabant/Zeeland. Een geboren en getogen Brabander en een fanatiek NAC-bezoeker. “Niet omdat ze zo’n mooi voetbal spelen, maar vooral voor de gezelligheid”, zoals hij zelf zegt. We zijn benieuwd naar dit nieuwe lid van onze Dolmans-familie.

Martijn, stel jezelf even voor!
“Ik ben geboren in Langeweg, opgegroeid op de boerderij en woon momenteel in Prinsenbeek. Ik heb twee kindjes; Puk (8 jaar) en Ot (6 jaar) en na een grote verbouwing van mijn huis ga ik binnenkort samenwonen met mijn vriendin Lonneke.
Naast mijn werk ben ik vaak bij NAC op de tribunes te vinden. Niet omdat ze zo’n mooi voetbal spelen, maar vooral voor de gezelligheid. En ja, het komt nog wel een keer goed met NAC. Let maar op! Ik ben graag buiten. Zo ben ik veel in en rondom het huis bezig, ga ik geregeld mijn broer helpen op de boerderij of gaan we met de hele familie aardappels rooien (inmiddels een jaarlijkse traditie geworden). Om een beetje fit te blijven en af en toe mijn hoofd leeg te maken doe ik aan kickboksen. Maar het is me bij Dolmans duidelijk geworden dat ik mijn racefiets weer af moet stoffen en dit weer moet gaan oppakken. Verder maken Lonneke en ik graag stedentrips en bezoeken we elk jaar een aantal festivals. Dit jaar staat Tomorrowland op de planning. Ontzettend gaaf dat we hier kaarten voor hebben kunnen bemachtigen (dit valt niet mee!).”

Martijn met zijn vriendin Lonneke

Waarom heb je voor Dolmans Landscaping Services gekozen?
“Bij Bras Fijnaart Groenvoorziening en Cultuurtechniek ben ik bezig geweest om te participeren. Om verschillende redenen is dit eind vorig jaar niet doorgegaan. Als snel kreeg ik een appje van Mart Hoppenbrouwers van Dolmans. Hij vroeg of ik niet een keer wilde komen praten. Ik wist toen echt niet wat Dolmans voor bedrijf was en wat ze precies deden. In eerste instantie heb ik dit afgehouden, maar Mart bleef me lastig vallen 😉 Uiteindelijk ben ik toch een gesprek aangegaan en ongeveer een maand later heb ik mijn contract getekend. Het enthousiasme van Mart, het jong gedreven team, het lokaal ondernemen binnen de group, een platte organisatie en de kwaliteit waar Dolmans voor staat zijn voor mij de redenen geweest om voor Dolmans te kiezen. Het is een ontzettend leuke groep, ik heb er een heel goed gevoel bij en heb er ontzettend veel zin in.”

Welke kansen zie jij binnen Dolmans Landscaping Group?
“De samenwerking tussen Pius Floris Boomverzorging, Dolmans L+P en Dolmans Landscaping Services zie ik als een grote meerwaarde binnen Dolmans Landscaping Group. Juist het aanbieden van een totaalpakket is voor een opdrachtgever van toegevoegde waarde. Ik denk dat we meer onze specialismen kunnen inzetten en moeten zorgen dat we die meer bekendheid geven. Volgens mij zorgt dit voor nog meer mooie en gezonde werken die we samen kunnen realiseren.”

Ga je nog carnaval vieren? Zo ja, waar en hoe ga je verkleed?
“Ik Prinsenbeek ontkom je er niet aan om aan carnaval mee te doen. Wie een mooie optocht wilt zien moet zeker hier komen kijken. Allemaal kunstwerken op zich, kastelen op wielen. Naast Prinsenbeek ben ik ook te vinden in Breda. Hoe ik verkleed ga, vertel ik niet. Incognito kan best fijn zijn tijdens deze dagen 😉 Proost!”