Skip to main content

Voor een gezonde
werkomgeving

Interieurbeplanting

Ook voor uw binnenbeplanting kunt u bij ons terecht. Onze specialisten van Intergroen leveren en monteren dagelijks planten, groene muren en moswanden op basis van koop, huur en lease. Indien gewenst nemen wij het volledige onderhoud voor onze rekening voor een vaste prijs per maand.

Lage Raam 1
5076 PE Haaren
T+31 (0)88 426 29 00
E info@intergroen.com

Waarom
interieurbeplanting?

Interieurplanten hebben een positief effect op de gezondheid en de arbeidsproductiviteit. Mensen voelen zich beter en minder gestrest in een omgeving met planten. Ze verdampen water via de bladeren, absorberen warmte en geluid en zuiveren de lucht van stof en verontreinigingen. Verder zorgt interieurbeplanting voor de juiste sfeer en uitstraling en heeft het een positief effect op de gemoedstoestand en tevredenheid van medewerkers met minder ziekteverzuim als resultaat.

Aanschaffen, leasen
of huren?

Ieder interieur is anders en daarom maken wij graag in samenspraak met u een beplantingsvoorstel. Daarin houden wij rekening met de hoeveelheid licht op uw kantoor, specifieke wensen en uw budget. Na het opstellen van het voorstel bieden wij de mogelijkheid om planten voor korte en langere tijd te huren.

Lees meer over de mogelijkheden

Aanschaffen, leasen
of huren?