Skip to main content

Totaalpartner in
sportvelden

Sportvelden

Perfect aangelegde en goed onderhouden sportvelden zijn de basis voor topprestaties en speelplezier op elk niveau. Dolmans is specialist in aanleg, renovatie en onderhoud van voetbal- tennis- en hockeyvelden. Dit doen we al meer dan 40 jaar voor gemeenten en sportverenigingen volgens de hoogste normen van de sportbonden.

Voetbal

Aanleg, renovatie en onderhoud van voetbalvelden. De aanleg van onze voetbalvelden voldoen aan de hoogste normen van de KNVB, FIFA en Kiwa ISA Sport.

Tennis

Aanleg, renovatie en onderhoud van tennisbanen. De aanleg van onze tennisbanen voldoen aan de hoogste normen van de KNLTB en Kiwa ISA Sport.

Hockey

Aanleg, renovatie en onderhoud van hockeyvelden. De aanleg van onze hockeyvelden voldoen aan de hoogste normen van de KNHB en Kiwa ISA Sport.

Aanleg of
renovatie

Bij de aanleg van nieuwe sportvelden dienen een aantal belangrijke afwegingen gemaakt te worden. Wij adviseren geheel vrijblijvend over het type ondergrond dat het beste voldoet aan jouw wensen, rekening houden met de speelbaarheid, dagelijks onderhoud en waterdoorlaatbaarheid. Zijn jouw sportvelden toe aan een stevige opknapbeurt? Ook dan kun je bij ons terecht voor advies over de beste mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie

Betaalbaar onderhoud

Onze deskundige medewerkers gaan samen met jou voor optimale bespeelbaarheid van de sportvelden tegen minimale onderhoudskosten. Bij de werkzaamheden houden we zorgvuldig rekening met de financiƫle mogelijkheden van jouw club. Maar dat niet alleen! We bekijken ook of we bepaalde werkzaamheden samen met vrijwilligers van jouw club kunnen uitvoeren.

Neem contact op voor meer informatie

Betaalbaar onderhoud