Smart Solutions

Totaaloplossingen

De kracht van Dolmans Landscaping Group is dat we veel specialismen in eigen huis hebben. Door ze op een slimme manier te combineren, hebben we een aantal totaaloplossingen ontwikkeld die uniek zijn in de markt. Maak kennis met onze Smart Solutions.

Groene schoolplein

Een groene omgeving heeft een positief effect op het concentratievermogen en de leerprestaties van kinderen. En daar willen we graag een bijdrage aan leveren. Samen met de kinderen, ouders en leraren ontwerpen en bouwen we het ideale groene schoolplein en zorgen we dat het groene plein o.a. onderdeel wordt van het lesprogramma. Bovendien zorgen we voor een jaarlijks onderhoudsadvies op maat en het specialistische onderhoud.

Groene schoolplein

Total Landscape Solution

Met de Total Landscape Solution houd je het ontwerp, de landschapsarchitectuur, de technische uitwerking, de realisatie, het onderhoud en desgewenst ook de financiering in één hand. Ideaal als je op zoek bent naar totaalontzorging, vanaf een nieuw ontwerp of renovatie. Binnen dit totaalconcept bieden wij de creatieve, technische en vakkundige expertise van alle verschillende disciplines onder één dak. Op deze manier bespaar je minimaal 20% op de totale projectkosten.

Integral Maintenance Solution

Integral Maintenance Solution is een totaalconcept voor het integrale onderhoud en beheer van jouw buitenruimte. Voor een vaste periodieke bijdrage nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor jouw buitenruimte. We verzorgen alles; van regulier groenonderhoud tot graffitiverwijdering, van ongediertebestrijding tot sneeuwruimen. Je hoeft nergens meer naar om te kijken. Alles wordt ingepland en geregeld. Door slimme omvormingen, preventieve maatregelen en gecombineerde uitvoering realiseren we een aanzienlijke besparing op jouw onderhoudsbudget.

Integral
Maintenance Solution

Take Care
Solution

Binnen Take Care Solution combineren we zorg voor groen met aandacht voor mensen. We bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt activiteiten in de vorm van beheer- en onderhoudswerkzaamheden. Diverse instellingen en overheden gebruiken Take Care Solution om zinvolle dagbesteding aan hun cliënten te bieden, begeleidingsbudgetten efficiënt te benutten en cliënten waar mogelijk uitstroom naar regulier werk in het vooruitzicht te stellen. Binnen Dolmans Landscaping Group werken ruim 450 medewerkers met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

Projecten

15 november 2019

Een avontuurlijk en belevenisvol schoolplein

Smart Solution

Dolmans Daelzicht