Skip to main content

Dolmans Landscaping Group en Dolmans Landscaping Services Noord erkend met PSO Trede 3 en PSO 30+ certificering

By 19 december 2018Nieuws

Dolmans Landscaping Group en bedrijfsonderdeel Dolmans Landscaping Services Noord zijn opnieuw gecertificeerd voor Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Daarnaast heeft Dolmans Landscaping Services Noord het PSO 30+ certificaat verkregen. Hiermee is Dolmans Landscaping Services Noord het eerste groenbedrijf in de regio Noord (Drenthe, Groningen en Friesland) met een PSO 30+ certificering. Dinsdag 18 december jl. mochten directeuren Erwin Janssen en Peter Grobbée de certificaten in ontvangst nemen uit handen van PSO-bestuurder Yuri Starrrenburg.

Het behalen van PSO-Keurmerk Trede 3 en het PSO 30+ certificaat betekent dat we voldoen aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat minimaal 30% van ons personeelbestand bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee leveren we op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Erwin Janssen, algemeen directeur Dolmans Landscaping Group: “Sociaal ondernemen is verankerd in onze hele organisatie. We vinden het belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen zich te ontwikkelen. Want met de juiste begeleiding en opleiding zien we onze medewerkers uitbloeien tot volwaardige vakkrachten. Daartegenover staat dat ook steeds meer bedrijven hun opdrachten willen uitbesteden aan sociale maatschappelijke bedrijven. Een positieve ontwikkeling!”

Peter Grobbée, directeur Dolmans Landscaping Services Noord: “Wij zijn bijzonder trots op deze prestatie. Het is een bevestiging dat ons bedrijf sociaal maatschappelijk ondernemen serieus neemt. We hopen dat meer werk- en opdrachtgevers in deze regio het inclusieve werkgeverschap gaan omarmen.“

Over PSO-Nederland
Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Voor meer informatie kijk op PSO-Nederland.nl.

V.l.n.r. Peter Grobbée, Yuri Starrenburg, Erwin Janssen