Dolmans Landscaping Group versterkt landelijke directie

By 21 juni 2018juni 12th, 2020Nieuws

Dolmans Landscaping Group versterkt haar landelijke directie met twee ervaren bestuurders: Peter Grobbée en Bas Kooijman. De komst van beiden past binnen het nieuwe strategisch plan van Dolmans Landscaping Group, waarbij de focus de komende vijf jaar nadrukkelijk ligt op verdere groei van de onderneming.

Profiel Bas Kooijman
Bas Kooijman (46) heeft de afgelopen 21 jaar onder meer ervaring opgedaan binnen verschillende bedrijven van Vebego International. De laatste vijf jaar was hij hier Directeur Publiek Private Allianties. Zijn expertise op dit gebied is buitengewoon relevant voor Dolmans Landscaping Group dat publiek-private bedrijven op het gebied van groenvoorziening als een van haar speerpunten ziet. Bas Kooijman is vanaf 1 juli de nieuwe Directeur Zuid-Oost en Noord-West Nederland van Dolmans Landscaping Group.

Profiel Peter Grobbée
Peter Grobbée (48) heeft de afgelopen 8 jaar diverse functies vervuld bij VolkerWessels, een van de grootste bouwconcerns van Nederland. Als projectdirecteur is hij zeer ervaren in de aansturing van grootschalige aannemersprojecten. Net als Dolmans Landscaping Group is ook VolkerWessels ondanks haar omvang nog altijd een familiebedrijf. Peter Grobbée weet de menselijke en de zakelijke kant op een manier te verenigen die we bij Dolmans Landscaping Group ook voorstaan. Peter Grobbée is sinds 1 maart jl. de nieuwe Directeur Noord-Oost Nederland van Dolmans Landscaping Group.

Vierkoppige directie
Bas Kooijman en Peter Grobbée vullen de huidige directie van Dolmans Landscaping Group aan, die verder bestaat uit Directeur Zuid-West Nederland en België Mart Hoppenbrouwers (35) en Algemeen Directeur Erwin Janssen (49), die het bedrijf in 1997 overnam van zijn schoonvader en oprichter Huub Dolmans.

Groeistrategie
Met een sterke vierkoppige directie gaat Dolmans Landscaping Group invulling geven aan haar strategisch plan dat de komende jaren gericht is op sterke groei. Erwin Janssen: “We zijn zeer verheugd met de komst van twee zwaargewichten, beiden met hun eigen achtergrond en expertise. Nu duurzame ontwikkeling meer dan ooit in de maatschappelijke en politieke belangstelling staan, zien wij de toekomst voor ons bedrijf bijzonder positief en kansrijk in. Met oog voor mensen en aandacht voor de doelstellingen van onze opdrachtgevers gaan we werken aan een mooie, groene toekomst voor ons bedrijf en onze omgeving.”