Great Place To Work: Alles wat je aandacht geeft groeit

By 30 april 2020mei 1st, 2020DOLnieuws

Zoals jullie weten zijn wij een 3-jarige samenwerking aangegaan met de partij ‘Great Place To Work’. Deze partij zal jaarlijks onze mate van goed werkgeverschap meten op basis van ons beleid en een medewerkersonderzoek. Op 4 februari is ons Great Place To Work avontuur echt begonnen.

Binnen elke vestiging hebben we collega’s mogen interviewen om zo persoonlijke verhalen te verzamelen. Met veel plezier en trots hebben we geluisterd naar jullie verhalen. Deze waardevolle input is verwerkt in een beleidsplan (Culture Audit) en op 30 maart ingeleverd.

Daarnaast heeft de ruime meerderheid van jullie de moeite genomen om jullie mening te uiten door de enquête in te vullen. Onze dank hiervoor!! Dit is mede mogelijk gemaakt door de creativiteit die enkele collega’s hebben getoond, om in deze Corona situatie onze medewerkers zo goed mogelijk te informeren en indien nodig te faciliteren. We zijn onder de indruk van jullie ondernemerschap en krachtenbundeling.

De resultaten van de enquête zijn inmiddels binnen en we zullen in mei/ juni per vestiging (digitaal) terugkomen om deze resultaten te bespreken en om gezamenlijk een actieplan op te stellen.

Samen bouwen wij aan goed werkgeverschap. We zijn er nog niet, maar we zijn al verder dan dat we gisteren waren. Wij zijn trots op deze ontwikkeling en dat we zijn gecommitteerd aan dit project. Want ons doel is om jullie als een vis in het water te laten voelen bij ons bedrijf en met elkaar te verbinden.

Dank voor jullie medewerking.
We doen het samen.