Skip to main content

InterGroen zorgt voor groene omgeving op kantoor

By 17 december 2019december 19th, 2019Nieuws

Hoewel InterGroen pas begin 2019 is ontstaan uit een samenwerking tussen Dolmans Landscaping Group en Flora Interieurbeplanting, stromen de aanvragen voor interieurbeplanting binnen. Planten zorgen immers voor een gezonder en aangenamer klimaat thuis én op kantoor. De medewerkers van InterGroen hebben de afgelopen periode dan ook allesbehalve stilgezeten. Hieronder hebben wij enkele mooie projecten voor u uitgelicht.

Een nieuwe mooie en groene locatie voor Veltmeijer Groep

De Veltmeijer Groep was op zoek naar een partij die hen kon helpen met het het ontwerp en de uitvoering van hun binnen- en buitenomgeving. Een mooie opdracht die binnen Dolmans Landscaping Group van A tot Z uitgevoerd kon worden. Zo zorgde Dolmans L+P Ontwerpers en Adviseurs voor het ontwerp, Dolmans Landscaping Services zorgde voor de beplanting op het buitenterrein en InterGroen zorgde voor het binnenwerk. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het realiseren van de binnentuin, het aanplanten van diverse kantoorplanten en het leveren en monteren van twee moswanden. De grote uitdaging hierbij was het plaatsen van een stalen plantenbak van 5m bij 5m. Deze stalen wanden werden middels een heftruck geleverd en gemonteerd. Een sterk staaltje projectmanagement zorgde ervoor dat InterGroen tijdig kon starten voordat de vloeren en interieur aanwezig waren.

Interieurbeplanting voor een groene binnenomgeving bij Mathieu Gijbels

Bij Mathieu Gijbels speelt groen in de binnen- en buitenomgeving een belangrijke rol. Zo kreeg InterGroen enkele maanden geleden de vraag om een binnenpatio aan te leggen en het plaatsen van een aantal flinke bomen. Een mooie project met een aantal interessante uitdagingen. Want bij het plaatsen van bomen dienen we rekening te houden met de lichtinval, de temperatuur, de ruimte en het transport naar binnen. Met veel mankracht is hier aan gewerkt en uiteindelijk hebben we een resultaat opgeleverd waar we trots op mogen zijn.

Groene omgeving voor jouw kantoor?
Bent u ook op zoek naar een partij voor interieurbeplanting? Of een partij die zowel voor de binnen- als buitenruimten de beste groene oplossing kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op via: info@intergroen.com of +31 (0)88 426 29 00.