Skip to main content

Introductiedag Dolmans Landscaping Group 2020

By 12 oktober 2020Nieuws

Vorige week donderdag, 8 oktober, vond onze eerste landelijke introductiedag voor nieuwe medewerkers plaats.
We hebben zo genoten van dit moment. Iedereen die heeft meegewerkt, heeft zijn of haar beste glimlach laten zien.

In de vorm van een live uitzending onder leiding van onze jonge gepassioneerde presentatrice Claire Janssen, gecombineerd met het sociale aspect op de vestiging zelf namelijk het ontmoeten van collega’s, met een hapje en een drankje.

We willen nieuwe collega’s extra goed verwelkomen, zodat ze kennis kunnen maken met hun collega’s en ons hele bedrijf.

Tijdens de introductiedag hebben we de verschillende bedrijfsonderdelen van Dolmans Landscaping Group voorgesteld aan onze nieuwe medewerkers. In de vorm van tafelgesprekken hebben de directieleden Erwin Janssen, Mart Hoppenbrouwers, Peter Grobbee, Hank Wijnbergen, Roel Janssen en Joshua Croonen , onze bomengoroe Henk Werner en GPTW-specialist Mike Sijben kort iets verteld. Uiteraard hadden de kijkers de mogelijkheid om vragen te stellen aan de gastsprekers via de chat. Tussen de gastsprekers door hebben we projectfoto’s, eigengemaakte foto’s van onze nieuwe medewerkers en bedrijfsfilmpjes laten zien. Door middel van webcams en beeldschermen op de vestigingen hadden we de mogelijkheid om gedurende de live uitzending live naar andere vestigingen te kijken, zwaaien en zelfs juichen. Op deze manier hebben de medewerkers toch ook hun collega’s van andere vestigingen kunnen zien.

Wat erg goed in de smaak viel, was de interactieve quiz aan het einde van de uitzending. Tijdens de quiz gingen de verschillende vestigingen als team de competitie met elkaar aan. Hierbij kwamen vragen aan bod zoals: Welke vestigingen hebben de minimale score voor een GPTW-certificaat behaald? Waar zit de grootste afdeling onderzoek & advies van Pius Floris Boomverzorging? En wat was de eerste “grote” klant van Dolmans Landscaping Services in Bunde?

Nogmaals een heel groot applaus voor onze medewerkers van de winnende vestiging Haaren, onder begeleiding van Martijn Corstiaensen en Cathelijne Smit. Zij worden getrakteerd op échte Limburgse vlaaien natuurlijk.

Wij wensen onze nieuwe medewerkers veel plezier en succes bij onze Dolmans-familie!