Skip to main content

Nieuwe wandelroute door gemeente Bergen

By 30 november 2018Nieuws

In opdracht van Stichting Routebureau Noord- en Midden-Limburg heeft Dolmans Monsdal een nieuwe wandelroute aangelegd door de gemeente Bergen, De Hamert. Een wandelroute van bijna 21 km die toegevoegd wordt aan het totale wandelnetwerk van 3.300 km in Noord- en Midden-Limburg.

Begin oktober is gestart met de digitale bestekopmaak en begin november is Dolmans Monsdal begonnen met de feitelijke realisatie ervan. In totaal is de wandelroute bewegwijzerd met 86 eikenhouten palen en 223 routebordjes. Vanaf 9 november jl. is de wandelroute geopend en kunnen wandelaars weer een nieuw stukje Noord-Limburg ontdekken.

Routebureau Noord- en Midden-Limburg is al meer dan 25 jaar partner van Dolmans Monsdal. Inmiddels zorgt Dolmans Monsdal voor de aanleg, het beheer en onderhoud van het recreatieve routenetwerk door heel Noord- en Midden-Limburg. Constant van der Bloemen, projectleider Dolmans Monsdal: “Dagelijks zorgen we er samen voor dat de routes begaanbaar zijn er netjes bij liggen en dat bewoners, dagjesbezoekers én toeristen volop kunnen genieten van het Noord- en Midden-Limburgse landschap. Samen beter voor buiten!”