Skip to main content

Nijestee en Dolmans gaan samen beter voor buiten

By 24 januari 2018Nieuws

Dinsdag 23 januari jl. zijn woningcorporatie Nijestee en Dolmans Landscaping Services Noord, onderdeel van Dolmans Landscaping Group, een samenwerking aangegaan voor onbepaalde tijd. Sinds 2010 is Dolmans Landscaping Services al vaste leverancier voor het totale groenonderhoud van de Groningse woningcorporatie. Het vertrouwen, de tevredenheid van afgelopen jaren en het maatschappelijke karakter van Dolmans heeft ervoor gezorgd dat Nijestee kiest voor een partnerschap voor lange tijd.

Jan Drenth, Directeur Onderhoud Nijestee: “In Dolmans Landscaping Services hebben we een partner gevonden die samen met ons voor het beste resultaat voor onze bewoners gaat. Immers, we willen onze bewoners altijd een gevoel van thuiskomen geven. Een mooi verzorgde buitenruimte is daarin cruciaal. De afgelopen acht jaar heeft Dolmans laten zien dat zij dit kunnen waarmaken. Niet alleen aan ons, maar vooral ook aan onze tevreden huurders.”

Nijestee is met circa 13.500 huurwoningen de grootste woningcorporatie van de stad Groningen. Dolmans Landscaping Services is verantwoordelijk voor het totale groenonderhoud van de buitenruimtes van Nijestee.