Skip to main content

Specialistenwerk van het
hoogste niveau

Pius Floris Boomverzorging

Een netwerk van specialisten dat zich richt op onderzoek, advies, onderhoud, groeiplaatsverbetering, planten en verplanten van bomen. Innovatie, kennisuitwisseling en schaalgrootte garanderen een uitstekende dienstverlening op het hoogste kennisniveau. Inmiddels behoren 9 vestigingen van Pius Floris Boomverzorging tot de Dolmans-familie. Zo zijn we altijd dichtbij, waar jouw bomen ook staan.

Lang leven
de bomen

Boomwerk is écht specialistenwerk. We beschikken over de expertise én de vakmensen om jouw bomen optimaal te verzorgen. Professioneel beheer kan de levensduur van bomen met tientallen jaren verlengen. ‘Lang leven de bomen’ is daarom niet zomaar een uitspraak. Het is een belofte aan jou en de generaties na ons.

Onderzoek, advies, uitvoering én beheer

We behoren tot één van de meest toonaangevende en duurzame boomverzorgende bedrijven binnen Europa. Gedreven door onze passie werken we samen met onze opdrachtgevers aan een gezond bomenbestand en de leefbaarheid van de buitenruimten. Door de krachtenbundeling met Dolmans Landscaping Group kunnen wij jou, naast onderzoek, advies, uitvoering en beheer, een totaaloplossing bieden. En alles in één hand!

Een totaaloplossing
voor jouw bomenbestand