Skip to main content

Op een innovatieve manier én met een omgevingsgerichte aanpak willen we de klant ontzorgen op integrale onderhoudscontracten. Daarom hebben we vorig jaar Dolmans Project Insights (DPI) laten ontwikkelen door drie studenten van de HAS Hogeschool. Dolmans Project Insights is een online beheertool waarin werkprocessen en belangrijke informatie voor medewerkers, projectleider en opdrachtgever 24/7 beschikbaar zijn. 

We zijn een van de eerste groenbedrijven die op deze innoverende wijze doorpakken, met als uiteindelijke doel: “Geen papieren kaartmaterialen in de bus, maar alle informatie beschikbaar via de tablet”.  Inmiddels werken al verschillende vestigingen met deze nieuwe tool. Zo wordt DPI onder andere gebruikt op onderhoudscontracten in Amsterdam, Helmond, Arnhem en Tilburg.

Hoe werkt het?
Elk project krijgt zijn eigen DPI-omgeving. Onze voormannen voeren alle velddata in het nieuwe systeem. Vervolgens kan deze ingelezen worden en vertaald worden naar dashboards als managementinformatie voor de projectleider en de opdrachtgever. De dashboards vormen een ideale basis voor het aantonen van de geleverde prestaties.

Meer weten over DPI?
Wil jij meer weten over deze online beheertool? Neem contact op met Mart Hoppenbrouwers, commercieel directeur Dolmans Landscaping Group.