Omgeving - Pijlers - Over Dolmans - Dolmans Landscaping Group

Welkom bij
Dolmans Special Projects

We stimuleren prettige, duurzame en ecologische oplossingen om de buitenruimte en het leefklimaat voor mens en natuur te verbeteren.

Het beste van twee werelden

Gespecialiseerd in projectmanagement en uitvoering van buitenlandse aanlegprojecten. In combinatie met onze andere bedrijfsonderdelen en onderaannemers bereiden we projecten voor, om deze vervolgens volledig uit te voeren. We combineren groen met civieltechnische werkzaamheden. Vanuit DSP wordt ook het projectmanagement van landelijke opdrachtgevers uitgevoerd, in samenwerking met onze lokale vestigingen. Dit doen we zowel voor aanleg- als onderhoudsprojecten. 

We spreken de taal van zowel de aannemer alsook de klant. Daarbij werken we regelmatig samen in bouwteamverband, als gelijk en volwaardig projectpartner. Door samenvoeging van wederzijdse kennis, ervaring en innovatiekracht zorgen we samen voor een integrale benadering van het project.

Dolmans Special Projects - Samenwerken - Icon

Partnerships

We hebben een sterk netwerk van onderaannemers en ingenieurs waarop wij kunnen vertrouwen. De samenwerking gaat verder dan hoofdaannemer en onderaannemer. Dat zorgt voor het beste resultaat. 

(1)Dolmans Special Projects - Klimaatadaptief bouwen - Icon

Klimaatadaptief bouwen

Wij zijn gespecialiseerd in civieltechnische ingrepen gecombineerd met groen. Zo kunnen we succesvol klimaatadaptieve oplossingen realiseren, bijvoorbeeld ter verbetering van wateroverlast, hittestress en bodemverzakkingen. Groen en civieltechniek hebben elkaar nodig.

Dolmans Special Projects - Een aanspreekpunt - Icon (1)

één aanspreekpunt

Gedurende het project krijg je één aanspreekpunt. Wij zorgen dat alle partijen en/of vestigingen met elkaar afstemmen en op één lijn zitten. Daarnaast zorgen we dat planning en aanpak synchroon lopen.

Onze familieleden

gerard haven

Business Unit Manager

Projecten

Mathieu Gijbels -
Groene wand Wijnegem

Gemeente Heumen -
Kroonwijkpark Malden

Gemeente middelburg -
Verticale tuin Stadskantoor

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren