OBS Nautilus Amsterdam

Een groen schoolplein voor OBS de Nautilus in Amsterdam . Het schoolplein van de Nautilus is een binnenplein en daardoor niet heel erg groot maar ook zonder enige uitdaging voor de kinderen. Dat wilde de school graag anders. Om het schoolplein te kunnen aanpakken heeft Dolmans landscaping geholpen met het aanvragen van de subsidieregeling Amsterdams Impuls Schoolpleinen. Na het toekennen van de subsidie heeft Zandraket het ontwerp gemaakt aan de hand van input van de kinderen. Nadat het definitieve ontwerp was goedgekeurd hebben Dolmans Wieringen Prins en Zandraket in samenwerking het schoolplein aangelegd.

Het nieuwe schoolplein is nu een heerlijke plek om te spelen, te ontdekken, te ontspannen en te leren. Ook de buurt die uitkijkt op het schoolplein is blij met hun nieuwe uitzicht.