Private Lease met extra korting!

By 18 mei 2018DOLnieuws

Een spiksplinternieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand met flinke korting? Dat kan nu met het Collectief Auto Abonnement. Via www.autoabonnement.nl kun je als medewerker van Dolmans Landscaping Group met korting jouw nieuwe auto samenstellen en een private leaseofferte aanvragen.

Wat is het Collectief Auto Abonnement?
Als medewerker kun je met korting een private lease auto van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA rijden. Omdat je privé gaat leasen, heb je het voordeel dat je geen bijtelling hoeft te betalen. Dubbel voordeel dus, want je krijgt via ons ook de collectiviteitskorting. Zo wordt het rijden in een private lease auto wel heel interessant! Rij bijvoorbeeld al een Volkswagen Up! vanaf 189,- per maand.

Naast de extra korting gelden er nog extra aanvullende voordelen:

  • Geen risico bij overlijden, arbeidsongeschiktheid of gedwongen werkloosheid
  • Eigen risico van € 125,- i.p.v. € 500,-

Vast bedrag per maand
Met het Collectief Auto Abonnement betaal je een vast bedrag per maand en weet je dus altijd waar je aan toe bent. Vrijwel alle kosten voor het rijden van de auto zijn in dat bedrag inbegrepen; verzekering, wegenbelasting, reparatie, onderhoud en afschrijving. Je hoeft alleen zelf de brandstof te betalen.

In een paar stappen naar een nieuwe auto

  1. Via: autoabonnement.nl/collectief/dolmans stel je de auto samen en vul je de collectiviteitscode DOLMANSCAA in. Op de kassabon aan de rechterkant zie je direct wat je bedrag per maand wordt.
  2. Druk vervolgens op ‘Abonnement aanvragen’. Hier selecteer je dealer Wealer. De dealer neemt vervolgens contact met je op om een afspraak te maken. Bij deze dealer kun je ook terecht voor een proefrit, inruil van je huidige auto en een offerte op maat.

Geen risico
Omdat je de auto privé least, gaat deze bij uitdiensttreding gewoon met jou mee. In geval van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden is het risico afgedekt. Kosteloos!

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over het Collectief Auto Abonnement of ben je nieuwsgierig wat een nieuwe auto jou per maand gaat kosten? Neem dan snel een kijkje op: autoabonnement.nl/collectief/dolmans.