Direct na het afronden van de nieuwbouw zijn we gestart met het inrichten van de buitenruimte rondom de school. Het realiseren van een mooie buitenruimte voor het nieuwe onderwijsgebouw met sporthal van het Udens College.

Aanleg buitenruimte Udens College

projectnaam

Udens College

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Het realiseren van een mooie buitenruimte voor het nieuwe onderwijsgebouw met sporthal van het Udens College. Direct na het afronden van de nieuwbouw zijn we gestart met het inrichten van de buitenruimte rondom de school. Zo is er grootschalig grondverzet uitgevoerd, zijn op het terrein voorzieningen aangelegd om regenwater te borgen en zijn er halfverhardingen en vele m2 straatwerk rondom de nieuwbouw aangelegd.

Wat maakt het project uniek?

Het eindresultaat van dit project is een zeer gevarieerde ruimte met asfaltverhardingen, halfverhardingen, parkeerplaatsen, fietsenstallingen, wadi’s, vele inheemse bomen, hagen, sierbeplantingen en kruidenvegetaties. De verhardingen zijn deels uitgevoerd met nieuwe materialen, maar ook met hergebruik van aanwezige materialen. Het resultaat is een parkachtige groene omgeving.

“Onderwijs volgen in een parkachtige, groene omgeving.”

De verhardingen zijn deels uitgevoerd met nieuwe materialen, maar ook met hergebruik van aanwezige materialen.
Het eindresultaat van dit project is een zeer gevarieerde ruimte met asfaltverhardingen, halfverhardingen, parkeerplaatsen
Het realiseren van een mooie buitenruimte voor het nieuwe onderwijsgebouw met sporthal van het Udens College.
Onderwijs volgen in een parkachtige, groene omgeving.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren