Tussen de monumentale bomen zijn extra bomen geplant en is groeiplaatsverbetering toegepast.

Aanleg en beheer Bella Vistapark Amsterdam

projectnaam

Bella Vistapark Amsterdam

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

De aanleg van een klassiek buurtpark voor het gehele Amstelkwartier. Met ongeveer 10.000 m2 aan vaste planten, oude monumentale bomen en zo’n zeventig nieuwe bomen is het Bella Vistapark het groene  hart van het Amstelkwartier.

Wat was onze toegevoegde waarde?

Voordat de inrichting van het nieuwe park werd gerealiseerd heeft Dolmans Wieringen Prins het werkterrein schoongemaakt en grondverbetering voor de beplanting toegepast. Tussen de monumentale bomen zijn extra bomen geplant en is groeiplaatsverbetering toegepast. De heesters en vaste planten hebben verschillende bloeiperiodes waardoor het park een hoge ecologisch waarde én belevingswaarde krijgt. De nazorg, het onderhouden van het park, is ook in handen van Dolmans Wieringen Prins.

“Het Bella Vistapark is in elk jaargetijde mooi en aantrekkelijk voor mens en dier.”

Voordat de inrichting van het nieuwe park werd gerealiseerd heeft Dolmans Wieringen Prins het werkterrein schoongemaakt en grondverbetering voor de beplanting toegepast.
De nazorg, het onderhouden van het park, is ook in handen van Dolmans Wieringen Prins.
De aanleg van een klassiek buurtpark voor het gehele Amstelkwartier.
De aanleg van een klassiek buurtpark voor het gehele Amstelkwartier.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren