Dit waarborgen we door het Plan-Do-Check-Act proces toe te passen op alle afzonderlijke deelopdrachten.

Aanleg en beheer plantvakken Maastricht

projectnaam

Plantvakken Maastricht

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Het programmatisch vervangen van groenvakken gemeente-breed, waarbij het doel is het opwaarderen van de technische- en beeldkwaliteit van het groen binnen de gemeente.

Wat was onze toegevoegde waarde?

Dolmans opereert als partner van de gemeente binnen dit project, waarbij we niet alleen een uitvoerende maar ook een adviserende rol vervullen. Dit waarborgen we door het Plan-Do-Check-Act proces toe te passen op alle afzonderlijke deelopdrachten. Hierbij maken we actief gebruik van Dolmans Project Insights, waarmee we de opdrachtgever inzicht geven in het actuele (uitvoerings)proces en meenemen in onze visie, advies en aanbevelingen met als centrale doel de gewenste kwaliteit in aanleg en beheer te waarborgen.

“Adviseren, beheren en opwaarderen van het groen binnen de gemeente.”

Het programmatisch vervangen van groenvakken gemeente-breed, waarbij het doel is het opwaarderen van de technische- en beeldkwaliteit
Dit waarborgen we door het Plan-Do-Check-Act proces toe te passen op alle afzonderlijke deelopdrachten.
Hierbij maken we actief gebruik van Dolmans Project Insights, waarmee we de opdrachtgever inzicht geven in het actuele (uitvoerings)proces.
Adviseren, beheren en opwaarderen van het groen binnen de gemeente.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren