Voor de beplanting is gekozen voor speelse grassen en meerstammige bomen, die meteen meer karakter aan de winkelstraat geven. Voor de beplanting is gekozen voor speelse grassen en meerstammige bomen, die meteen meer karakter aan de winkelstraat geven.

Aanleg en beheer Stationsstraat Lanaken

projectnaam

Stationsstraat Lanaken

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Een plek waar alle bezoekers en het winkelend publiek goed kunnen vertoeven. De mooi organisch gevormde eilanden zijn verhoogd wat zorgt voor een leuk en speels effect. De aanplant en de houten bankjes maakt het tot een aangename zitplek.

Wat was onze toegevoegde waarde?

Voor de beplanting is gekozen voor speelse grassen en meerstammige bomen, die meteen meer karakter aan de winkelstraat geven. Daarnaast filteren ze het licht en zorgen daarmee voor de nodige schaduwplekken. Dit leuke project is genomineerd geweest voor de 1.2. Tree award!

“Een groene zitplek in de winkelstraat.”

Voor de beplanting is gekozen voor speelse grassen en meerstammige bomen, die meteen meer karakter aan de winkelstraat geven.
De mooi organisch gevormde eilanden zijn verhoogd wat zorgt voor een leuk en speels effect.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren