Het creeren van een groene speelplek voor IKC Borman Ebbinge, een school in hartje Groningen. Het creeren van een groene speelplek voor IKC Borman Ebbinge, een school in hartje Groningen.

Aanleg groen schoolplein IKC Borgman Ebbinge Groningen

projectnaam

IKC Borgman Ebbinge Groningen

opdrachtgever

IKC Borgman Ebbinge Groningen

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Het creëren van een groene speelplek voor IKC Borman Ebbinge, een school in hartje Groningen. We maakten gebruik van natuurlijke materialen en verzorgden naast de complete aanleg ook een passend beplantingsplan om dit project compleet te maken. Aangezien dit een schoolplein is, wordt er uiteraard gezorgd voor veiligheid tijdens het spelen. Hierin worden alle regels die verbonden zijn aan de eisen van een speelplein en speeltoestellen goed nageleefd. Het plein bevat dan ook speelmogelijkheden voor jong en oud. 

Wat was onze toegevoegde waarde?

Het mooie en bijzondere aan dit project is de locatie van dit schoolplein. Je loopt zo vanuit de drukke stad dit mooie, open en overzichtelijke plein op. Het plein bevat onder meer een familieschommel, een zandbak, een voetbalkooi en andere speel- en klimtoestellen waarvan de meeste bestaan uit natuurlijke materialen. Ook is er een speciaal stuk plein afgezet voor de aangrenzende kinderopvang.

“Een groene speelplek midden in de stad.”

Het creeren van een groene speelplek voor IKC Borman Ebbinge, een school in hartje Groningen.
Een voetbalkooi en andere speel- en klimtoestellen waarvan de meeste bestaan uit natuurlijke materialen.
Het creeren van een groene speelplek voor IKC Borman Ebbinge, een school in hartje Groningen.
Het mooie en bijzondere aan dit project is de locatie van dit schoolplein. Je loopt zo vanuit de drukke stad dit mooie, open en overzichtelijke plein op.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren