Dolmans had een belangrijke rol in de advisering omdat het rondgaand pad (1.500 m2) in betonverharding uitgevoerd diende te worden. Dolmans had een belangrijke rol in de advisering omdat het rondgaand pad (1.500 m2) in betonverharding uitgevoerd diende te worden.

Aanleg Hof van Bethanië Mierlo

projectnaam

Hof van Bethanië Mierlo

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Een pleinachtige buitenruimte is het centrale punt van woonzorgcomplex ‘Hof van Bethanië’. De karakteristieke ruimtelijke kenmerken van het gebouw vormden de aanleiding en basis voor het ontwerp van het plein, gemaakt door MTD landschapsarchitecten. Dolmans heeft als hoofdaannemer de aanleg van sierbestrating, vlonders, betonverhardingen, een Jeu de Boules baan en planten en bomen verzorgd.

Wat was onze toegevoegde waarde?

Dolmans had een belangrijke rol in de advisering omdat het rondgaand pad (1.500 m2) in betonverharding uitgevoerd diende te worden. In samenspraak met de constructeur en landschapsarchitect is de wapening en de dilatatievoegen bepaald, zowel functioneel als esthetisch. Het betonoppervlak is vóór uitharding voorzien van bezemvegen.

“Een karakteristiek plein als centraal punt van het woonzorgcomplex.”

Dolmans had een belangrijke rol in de advisering omdat het rondgaand pad (1.500 m2) in betonverharding uitgevoerd diende te worden.
Een pleinachtige buitenruimte is het centrale punt van woonzorgcomplex Hof van Bethanie.
Een pleinachtige buitenruimte is het centrale punt van woonzorgcomplex Hof van Bethanie.
In samenspraak met de constructeur en landschapsarchitect is de wapening en de dilatatievoegen bepaald, zowel functioneel als esthetisch.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren