Het ontwerp en de plantenkeuze was al door de gemeente voorbereid. De aanplant is door Dolmans Landscaping Services Noord verzorgd.

Aanleg Nieuwbouwwijk Vrijburgh

projectnaam

Wijk Vrijburgh

opdrachtgever

Gemeente Smallingerland

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Het aanleggen van verschillende plantvakken die qua beplanting passen bij de strakke lijnen van de huizen in deze nieuwbouwwijk in gemeente Smallingerland.

Wat was onze toegevoegde waarde?

Het ontwerp en de plantenkeuze was al door de gemeente voorbereid. De aanplant is door Dolmans Landscaping Services Noord verzorgd. Tevens zijn zij al meer dan 12 jaar verantwoordelijk voor verschillende aanleg- en onderhoudsprojecten in de gemeente. Ook dit aangelegde groen zal worden onderhouden door onze vestiging in Beilen.

“‘Kleur geven’ aan nieuwbouwwijk in Drachten”

Het aanleggen van verschillende plantvakken die qua beplanting passen bij de strakke lijnen van de huizen in deze nieuwbouwwijk in gemeente Smallingerland.
Het ontwerp en de plantenkeuze was al door de gemeente voorbereid.
De aanplant is door Dolmans Landscaping Services Noord verzorgd
evens zijn zij al meer dan 12 jaar verantwoordelijk voor verschillende aanleg- en onderhoudsprojecten in de gemeente.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren