Naast het optische aspect van het verticale groen wordt ook de isolatiewaarde van het gebouw verhoogd, waardoor energie bespaard kan worden.

Aanleg verticale tuin stadskantoor Middelburg

projectnaam

Verticale tuin stadskantoor Middelburg

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

In opdracht van Gemeente Middelburg hebben we in samenwerking met Sioen Industries en Greentexx het stadskantoor van gemeente Middelburg veranderd van een betonnen massa naar een duurzame oase. Een verticale tuin van zo’n 100 m² vol zorgvuldig gekozen planten siert nu de gevel van het kantoorgebouw.

Wat maakt dit project uniek?

Naast het optische aspect van het verticale groen wordt ook de isolatiewaarde van het gebouw verhoogd, waardoor energie bespaard kan worden. Verticale tuinen vormen ook een boost voor de biodiversiteit én verbeteren de luchtkwaliteit in de stad. Deze metamorfose is een lust voor het oog, voor de mensen die er werken en de bewoners van de stad.

“Verticale eyecatcher voor het stadskantoor”

Naast het optische aspect van het verticale groen wordt ook de isolatiewaarde van het gebouw verhoogd, waardoor energie bespaard kan worden.
Verticale tuinen vormen ook een boost voor de biodiversiteit én verbeteren de luchtkwaliteit in de stad.
Deze metamorfose is een lust voor het oog, voor de mensen die er werken en de bewoners van de stad.
Een verticale tuin van zo’n 100 m2 vol zorgvuldig gekozen planten siert nu de gevel van het kantoorgebouw.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren