Dolmans heeft het idee geopperd om een bloemrijk mengsel te gebruiken, waardoor het park nog kleurrijker is geworden

Aanleg Vrijheidspark Drachten

projectnaam

Vrijheidspark Drachten

opdrachtgever

Gemeente Smallingerland en Cultuurhistorische Stichting Smelne’s Erfskip

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Een blijvende herinnering als eerbetoon aan de inwoners van de gemeente Smallingerland, die tijdens de Tweede Wereldoorlog hun leven in de waagschaal hebben gesteld voor het herwinnen van de vrijheid. Het is tevens een eerbetoon aan de Canadese bevrijders die op 14 april 1945 Smallingerland hebben bevrijd.

Wat maakt dit project uniek?

Aan het park is vanaf de tekentafel tot aan de oplevering drie jaar gewerkt. Bij dit project waren veel partijen betrokken. Dat maakt het project bijzonder. Het draagvlak is groot en het resultaat nog veel mooier. 

Wat was onze toegevoegde waarde?

Dolmans heeft het idee geopperd om een bloemrijk mengsel te gebruiken, waardoor het park nog kleurrijker is geworden. Bijzonder trots zijn wij dat we dit mooie park met eervol verhaal na de aanleg nu ook mogen blijven onderhouden. 

“Een park met eervol verhaal”

Een blijvende herinnering als eerbetoon aan de inwoners van de gemeente Smallingerland
Dat maakt het project bijzonder. Het draagvlak is groot en het resultaat nog veel mooier.
Dolmans heeft het idee geopperd om een bloemrijk mengsel te gebruiken, waardoor het park nog kleurrijker is geworden.
Aan het park is vanaf de tekentafel tot aan de oplevering drie jaar gewerkt. Bij dit project waren veel partijen betrokken.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren