In totaal hebben we van de 33.000 bomen in de gemeente 150 zieke exemplaren vervangen.

Vervangen bomen Haarlemmermeer

projectnaam

Vervangen bomen Hoofddorp

opdrachtgever

Gemeente Haarlemmermeer

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

150 van de in totaal 33.000 bomen in gemeente Haarlemmermeer zijn door ziekte aan vervanging toe. Lijkt te overzien op het totaal, maar een omvangrijke klus voor onze collega’s van Pius Floris Boomverzorging.

Wat maakt dit project uniek?

In totaal hebben we van de 33.000 bomen in de gemeente 150 zieke exemplaren vervangen. De omvang maakt deze klus bijzonder. Te meer ook omdat elke boom op een ander stuk ondergrond staat. De bomen in perken zijn relatief makkelijk te vervangen, maar bomen die in bestrating staan vergen meer werk en expertise. Gelukkig is deze klus bij onze ervaren mensen in goede handen en is de opdracht binnen een paar weken volbracht. 

“Bomen vervangen XL”

Gelukkig is deze klus bij onze ervaren mensen in goede handen en is de opdracht binnen een paar weken volbracht.
De omvang maakt deze klus bijzonder. Te meer ook omdat elke boom op een anders tuk ondergrond staat.
In totaal hebben we van de 33.000 bomen in de gemeente 150 zieke exemplaren vervangen.
De bomen in perken zijn relatief makkelijk te vervangen maar bomen die in bestrating staan vergen meer werk en expertise.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren