CO2 reductie, circulaire economie en daarmee de circulariteit van materiaalgebruik in denken en werken.

Ontwerp, aanleg en beheer Mgr. Bekkersplein Haaren

projectnaam

Mgr. Bekkersplein Haaren

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Een mooi entreeplein voor het gemeentehuis in Haaren. Het project is in bouwteamverband ontworpen en gerealiseerd met als centrale thema’s: CO2 reductie, circulaire economie en daarmee de circulariteit van materiaalgebruik in denken en werken.

Wat maakt het project uniek?

Deze centrale thema’s, verankerd in het Actieplan Maatschappelijk Verantwoord Inkopen van de gemeente, zijn leidend geweest in het gehele proces. De aspecten Inrichting, Gebruik en Beheer staan centraal. Met behulp van dit model is een maximaal duurzaam resultaat behaald.

“Duurzaam en circulair entreeplein.”

Een mooi entreeplein voor het gemeentehuis in Haaren.
De aspecten Inrichting, Gebruik en Beheer staan centraal. Met behulp van dit model is een maximaal duurzaam resultaat behaald.
CO2 reductie, circulaire economie en daarmee de circulariteit van materiaalgebruik in denken en werken.
Deze centrale themas, verankerd in het Actieplan Maatschappelijk Verantwoord Inkopen van de gemeente, zijn leidend geweest in het gehele proces.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren