Ontwerp, aanleg en beheer Par'Course Valkenburg

projectnaam

Par’Course Valkenburg

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

In opdracht van projectontwikkelaar Wyckerveste zijn onze ontwerpers van Dolmans L+P, op basis van het schetsontwerp van Moederscheim Moonen Architects, aan de slag gegaan met het definitieve ontwerp voor de openbare ruimte van belevingscentrum Par’Course. De opdracht voor Dolmans L+P was duidelijk. Het ontwerpen van een aangenaam verblijfsklimaat. Dit is gerealiseerd door het inpassen van sfeervolle pleintjes, gebruik te maken van mooie en natuurlijke materialen en het centraal stellen van de eeuwenoude bomen in het ontwerp. De pleintjes worden omarmd door borders van kleurrijke vaste planten, die een bijdrage leveren voor de (seizoens)beleving en biodiversiteit.

Welke toegevoegde waarde heeft Dolmans geleverd?

Vervolgens is onze uitvoerende vestiging Dolmans Landscaping Services Limburg op basis van het ontwerp aan de slag gegaan met de aanleg. Daarnaast is ons team uit Bunde ook verantwoordelijk voor het onderhoud van het terrein waar jaarlijks vele tienduizenden bezoekers genieten van alles wat met wielrennen en ontspanning te maken heeft. Binnen dit mooie project hebben wij waarde kunnen toevoegen door het passende ontwerp en onze full-service aanpak, van tekentafel tot aanleg en onderhoud.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren