In opdracht van Van der Heijden bouw en ontwikkeling zorgde Dolmans Landscaping Services Brabant en Dolmans L+P Ontwerpers en Adviseurs voor het advies.

Ontwerp, aanleg en beheer Prologis DC4 Eindhoven

projectnaam

Prologis DC4 Eindhoven

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

In opdracht van Van der Heijden bouw en ontwikkeling zorgde Dolmans Landscaping Services Brabant en Dolmans L+P Ontwerpers en Adviseurs voor het advies, ontwerp en realisatie van het prachtige terrein voor Prologis. Tijdens dit project hebben wij een duurzaam, ecologisch en leefbaar terrein gerealiseerd wat er mede toe heeft geleid tot het verkrijgen van een Breeam Outstanding ontwerpcertificaat voor Prologis. Ook het onderhoud neemt Dolmans voor haar rekening. Als een ware huisvader verzorgen wij het terreinonderhoud waarbij Prologis niet een sturende maar regie-voerende rol heeft.

Wat was onze toegevoegde waarde?

Door middel van een literatuuronderzoek en een veldbezoek is de geschiktheid van het plantgebied voor flora en fauna in beeld gebracht. Op basis van deze gegevens is een inrichtingsvoorstel opgesteld. Het inrichtingsvoorstel bestaat uit verschillende voorzieningen die de ecologie op lokaal niveau verhogen. Via ons online beheer- en communicatiesysteem Dolmans Projects Insight (DPI) hebben de betrokken partijen 24/7 inzicht in onze prestaties ten aanzien van het onderhoud. Het onderhoud voeren wij zo duurzaam mogelijk uit door gebruik te maken van elektrisch materieel en HVO-diesel. 

“Advies, ontwerp, ecologie én maatschappelijk verantwoord ondernemen komen allemaal samen in dit project.”

Door middel van een literatuuronderzoek en een veldbezoek is de geschiktheid van het plantgebied voor flora en fauna in beeld gebracht.
In opdracht van Van der Heijden bouw en ontwikkeling zorgde Dolmans Landscaping Services Brabant en Dolmans L+P Ontwerpers en Adviseurs voor het advies.
Leefbaar terrein gerealiseerd wat er mede toe heeft geleid tot het verkrijgen van een Breeam Outstanding ontwerpcertificaat voor Prologis.
Ook het onderhoud neemt Dolmans voor haar rekening.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren