Door meerdere oplossingen te bieden en samen met de leveranciers meerdere malen de beste oplossingen op locatie te bespreken.

Ontwerp en aanleg daktuin Het Dorp Siza Arnhem

projectnaam

Daktuin Het Dorp Arnhem

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Het realiseren van 4 daktuinen (>500 m2) op basis van een ontwerp van Dolmans L+P ontwerpers en adviseurs. Hierbij is rekening gehouden met het (vertraagd) afvoeren van regenwater. Met een bouwteam van ontwerpers, infra, bouw, hoveniers, projectontwikkelaars en projectbegeleiders is het ontwerp gerealiseerd. 

Wat was onze toegevoegde waarde?

Door meerdere oplossingen te bieden en samen met de leveranciers meerdere malen de beste oplossingen op locatie te bespreken. Tevens is het totaal concept (ontwerp-uitvoering) hier goed tot zijn recht gekomen.

“Groene, klimaatbestendige daken. Van ontwerp tot realisatie.”

Door meerdere oplossingen te bieden en samen met de leveranciers meerdere malen de beste oplossingen op locatie te bespreken.
Het realiseren van 4 daktuinen (500 m2) op basis van een ontwerp van Dolmans L+P Ontwerp en Advies.
Tevens is het totaal concept (ontwerp-uitvoering) hier goed tot zijn recht gekomen.
Hierbij is rekening gehouden met het (vertraagd) afvoeren van regenwater.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren