Wonen   Grijze Generaal   Ontwerp en Advies   Banner

Ontwerp Grijze Generaal

projectnaam

Grijze Generaal Eindhoven

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Een duurzaam en toekomstbestendig ontwerp in de binnenstad van Eindhoven. Een groene touch voor de bekende Grijze Generaal.

Wat maakt dit project uniek?

Grote planteilanden met biodivers groen zorgen voor een natuurlijke uitstraling, midden in de binnenstad. Grove dennen geven in de winter een groen beeld en vangen fijnstof af. Door het gebruik van cortenstaal voor de eilanden en lijngoot, en gebakken klinkers als verharding, is dit ontwerp duurzaam en toekomstbestendig.

“Hoogwaardige materialisatie maakt het chique en verzorgd”

Een duurzaam en toekomstbestendig ontwerp in de binnenstad van Eindhoven. Een groene touch voor de bekende Grijze Generaal.
Grote planteilanden met biodivers groen zorgen voor een natuurlijke uitstraling, midden in de binnenstad.
Hoogwaardige materialisatie maakt het chique en verzorgd
Door het gebruik van cortenstaal voor de eilanden en lijngoot, en gebakken klinkers als verharding, is dit ontwerp duurzaam en toekomstbestendig.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren