Overheid   Natuurlijk Spelen Friezenlaan   Ontwerp en Advies   Banner

Ontwerp natuurlijke speeltuin Friezenlaan

projectnaam

Natuurlijk spelen Friezenlaan Tilburg

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

In de Friezenlaan maakt bestrating plaats voor een speeltuin. Deze dient tevens te zorgen voor het afvoeren van overtollig regenwater.

Wat maakt dit project uniek?

Natuurlijk spelen wordt gecombineerd met het bergen van overtollig hemelwater. Centraal in wijk is bestrating opgebroken en is er een speelplek ontworpen. Er is een speelroute gemaakt met natuurlijke speelelementen zoals houten stapstammen, een mikado parcours, een evenwichtsbalk en grote stapkeien. De toestellen zijn bewust gekozen zodat wanneer er water in de wadi staat er toch gespeeld kan worden!

“Leuk voor kinderen en goed voor het klimaat”

In de Friezenlaan maakt bestrating plaats voor een speeltuin. Deze dient tevens te zorgen voor het afvoeren van overtollig regenwater.
Centraal in wijk is bestrating opgebroken en is er een speelplek ontworpen.
Er is een speelroute gemaakt met natuurlijke speelelementen zoals houten stapstammen, een mikado parcours, een evenwichtsbalk en grote stapkeien.
Natuurlijk spelen wordt gecombineerd met het bergen van overtollig hemelwater.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren