We planten naaldbomen en meerstammige krentenboompjes aan. Om de natuurlijke uitstraling te benadrukken wordt de weg meanderend vormgegeven.

Ontwerp Nieuwbouwwijk de Boswachterij Dorst

projectnaam

Nieuwbouwwijk de Boswachterij Dorst

opdrachtgever

BPD

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Een nieuwe woonwijk met een natuurlijke en speelse uitstraling. Deze wijk vormt de overgang van een stedelijke omgeving naar het bos. Het natuurgebied dat er aan grenst wordt doorgezet in de wijk.

Wat maakt dit project uniek?

We planten naaldbomen en meerstammige krentenboompjes aan. Om de natuurlijke uitstraling te benadrukken wordt de weg meanderend vormgegeven. Het ven wat centraal is gelegen in de wijk vergroot de belevingswaarde en heeft eveneens de functie van waterbuffering.

“Wonen in een bosrijke omgeving.”

Deze wijk vormt de overgang van een stedelijke omgeving naar het bos.
Een nieuwe woonwijk met een natuurlijke en speelse uitstraling.
We planten naaldbomen en meerstammige krentenboompjes aan. Om de natuurlijke uitstraling te benadrukken wordt de weg meanderend vormgegeven.
Het ven wat centraal is gelegen in de wijk vergroot de belevingswaarde en heeft eveneens de functie van waterbuffering.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren