Na realisatie van de nieuwbouw, bestaande uit woonhuizen en appartementen, was er vraag naar een passend, strak ontwerp.

Ontwerp PicusKade Eindhoven

projectnaam

PicusKade Eindhoven

opdrachtgever

Wooninc 

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Na realisatie van de nieuwbouw, bestaande uit woonhuizen en appartementen, was er vraag naar een passend, strak ontwerp van een groene zone tussen de bebouwing aan de PicusKade. Ook het vergroenen van het parkeerdek is in deze vraag opgenomen. 

Wat was onze toegevoegde waarde?

We brengen ecologie aan in de stad door de moderne cortenstalen bakken te voorzien van biodiverse beplanting. De grove dennen maken de aanblik ook in de wintermaanden groen. De biodiverse invulling zorgt voor een aangenaam verblijfsklimaat en seizoensbeleving. 

"Groenzone langs het Eindhovens kanaal."

Ook het vergroenen van het parkeerdek is in deze vraag opgenomen.
De grove dennen maken de aanblik ook in de wintermaanden groen.
Een groene zone tussen de bebouwing aan de Picuskade.
We brengen ecologie aan in de stad door de moderne cortenstalen bakken te voorzien van biodiverse beplanting.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren