Gezien de beperkte hoogte van de plantenbakken i.v.m. de dakbelasting is er gekozen voor acacia‘s aangezien deze oppervlakkig wortelen.

Ontwerp TQ gebouw Strijp-T Eindhoven

projectnaam

TQ gebouw Strijp-T Eindhoven

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Op het dak van een kantorencomplex is een groene, gezamenlijke daktuin gewenst waar alle bedrijven gebruik van kunnen maken.

Wat maakt dit project uniek?

De daktuin is opgebouwd met een ‘kamer’ structuur met daartussen boomgroepen van acacia‘s. Ieder deelgebied heeft een andere functie: vergaderen, yoga, relax, borrel, buitenbioscoop. Gezien de beperkte hoogte van de plantenbakken i.v.m. de dakbelasting is er gekozen voor acacia‘s aangezien deze oppervlakkig wortelen. Aangevuld met de Deschampsia creëren we de sfeer van een bos.

“Groen op een hoog niveau.”

Ieder deelgebied heeft een andere functie: vergaderen, yoga, relax, borrel, buitenbioscoop.
Gezien de beperkte hoogte van de plantenbakken i.v.m. de dakbelasting is er gekozen voor acacias aangezien deze oppervlakkig wortelen.
De daktuin is opgebouwd met een kamer structuur met daartussen boomgroepen van acacias.
Op het dak van een kantorencomplex is een groene, gezamenlijke daktuin gewenst waar alle bedrijven gebruik van kunnen maken.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren