Skip to main content

Samen zijn we één, samen zijn we Dolmans

By 4 december 2017Nieuws

Een nieuwe kleur, een nieuwe slogan én een nieuw logo voor elk onderdeel. Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl die beter aansluit bij een organisatie die klaar is voor de toekomst.

Samen beter voor buiten
We hebben gekozen voor een strak en verfrissend logo. De verschillende kleuren geven onze diverse diensten en specialismen aan. De variatie in de hoogte van de streepjes staat symbool voor landschappen, onze mensen en hun persoonlijke groei. Want door de inbreng van ieders eigen specialisme kunnen we kennis overdragen en van elkaar leren. En zo worden we elke dag beter.

Samen is het sleutelwoord in onze nieuwe propositie. Samen met collega’s, het team, de andere bedrijven binnen onze groep én natuurlijk samen met onze klanten gaan we voor het beste eindresultaat. Kortom, ‘Samen beter voor buiten’. Daar gaan we voor!

De nieuwe huisstijl wordt de komende maanden in onze vestigingen in Nederland en België ingevoerd. Vanaf medio 2018 ziet u door heel Nederland en België Dolmans Landscaping Group nieuwe stijl.