Skip to main content

Beste relatie,

Wat leven we momenteel in een onwerkelijke en bizarre tijd! Van een tijd waarin we gewend zijn er geregeld op uit te gaan, af te spreken met vrienden en familie, naar een tijd waarin we letterlijk afstand van elkaar moeten houden. Binnen een paar weken is Nederland en de hele wereld getroffen door het Coronavirus. Ongeacht in welke business je zit, iedereen wordt geraakt.

Wij mogen van geluk spreken dat onze activiteiten voor het grootste gedeelte gewoon doorgaan. Onze medewerkers kunnen hun dagelijkse werk nog steeds met veel enthousiasme uitvoeren. Uiteraard met inachtneming van de voorgeschreven maatregelen vanuit het RIVM en de nodige extra maatregelen die we binnen ons bedrijf hebben getroffen. Zo maken zij gebruik van hun eigen gereedschap, vinden de instructies van projectleiders in grote ruimtes of buiten plaats en wordt in kleine bedrijfswagen met één persoon gereden. De 1,5 meter afstand-regel wordt zowel op onze vestiging, naar het werk toe als op het werk te allen tijde nageleefd.

We zijn ervan overtuigd dat wij met deze maatregelen de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, hun families én onze klanten kunnen waarborgen. Die zorg heeft op dit moment onze hoogste prioriteit. Binnen het directieteam volgen we de ontwikkelingen natuurlijk op de voet en zullen we, waar nodig, extra maatregelen treffen.

Niemand kan voorspellen hoe de komende weken eruit gaan zien. Daarom wens ik jou veel gezondheid en wijsheid toe om de juiste koers te blijven varen. Samen gezond, met oog voor elkaar. Laten we dat vooropstellen. Want ook al leven we en werken we wat meer zonder elkaar, samen staan we sterk.

Stay safe!

Erwin Janssen
algemeen directeur

Mocht je vragen hebben over onze werkzaamheden of graag een toelichting willen krijgen over de maatregelen die we hanteren? Neem dan contact op met jouw contactpersoon binnen Dolmans Landscaping Group.