Successen van de maand

By 22 februari 2019februari 28th, 2019DOLnieuws

Mgr. Bekkersplein, Haaren

Project 1. Fullservice project voor gemeente Haaren

Dolmans Landscaping Services, Dolmans L+P en Pius Floris Boomverzorging

Samen met bewoners gaan we verder aan de slag met de realisatie van de herinrichting van het Mgr. Bekkersplein, waarbij de gemeente Haaren een hoog ambitieniveau heeft op het gebied van duurzaamheid. Dit project past exact binnen onze strategie: fullservice (advies, ontwerp en uitvoering), leefklimaat (CO2-reductie, klimaatadaptatie, circulair) en omgeving (samen met bewoners in een bouwteam).

Project 2. Ecologisch beheerplan voor HTC Eindhoven

Dolmans Landscaping Services

Het onderhoudscontract voor de High Tech Campus in Eindhoven (HTCE) hebben we omgetoverd tot een ecologisch beheerplan. Het beheer gaan we zo aanpassen dat bepaalde flora- en faunadoelsoorten tot ontwikkeling komen, groenstromen circulair worden verwerkt en HTCE het meest duurzame campusterrein van Europa wordt in 2025. We hebben ons zelfs verplicht om ieder jaar een “eco-innovatie” in het beheer toe te passen.

High Tech Campus Eindhoven

Project 3. Bijvriendelijke sierbeplanting in Amsterdam

Dolmans Wieringen Prins

Voor gemeente Amsterdam (Oost, Zuid, Zuidoost en Amsterdamse Bos) gaan we de komende twee jaar bijvriendelijke sierplanten leveren, aanplanten en onderhouden. De gemeente wilt graag de ecologische waarde van de jaarlijkse te vervangen beplanting verbeteren met nectarhoudende beplanting. Dit om meer bijen en vlinders aan te trekken. Doordat Dolmans Wieringen Prins zowel een beplantingsplan, de realisatie en het onderhoud aanbiedt, wordt de opdrachtgever volledig ontzorgt.

Project 4. Duurzaamheidssessie voor gemeente Tilburg

Dolmans L+P

Duurzaamheid is op dit moment belangrijker dan ooit. Niet alleen bij Dolmans, maar ook binnen gemeenten staat het hoog op de agenda. Zo gaat Dolmans L+P voor de gemeente Tilburg een duurzaamheidssessie organiseren. Doel van deze sessie is bewustwording vergroten op het gebied van urgentie en eigen handelen.