Skip to main content

Het team van… Dolmans Landscaping Services Noord

By 17 mei 2018mei 25th, 2018DOLnieuws, Nieuws

Projectleider Tinus Nijmeijer is trots. Trots op zijn team. Tinus: “Een groot compliment aan de mensen die aan project ‘Anserijsbaan Ansen’ gewerkt hebben! Het werk is uitgevoerd onder de PAS-maatregel, waarbij geen machines ingezet mochten worden. Het terrein rondom de Anserijsbaan was slecht tot moeilijk bereikbaar en beloopbaar. Het hele team heeft zich hard gemaakt om de klus voor de uiterste datum van 1 maart klaar te krijgen. Met de extreme kou, die we in februari hebben gehad, heeft de hele groep de schouders eronder gezet en alles op tijd kunnen afronden. Chapeau!” 

Uit wie bestaat dit team van Dolmans Landscaping Services Noord?
Dit team bestaat uit verschillende medewerkers van verschillende projectleiders. Van Vhg’ers, SW’ers, ZZP’ers en mensen van een uitzendbureau. Zie onderstaande groepsfoto!

Wat typeert dit team van Dolmans Landscaping Services Noord?
Tijdens deze klus stond doorzettingsvermogen, goede sfeer, goede samenwerking en collegialiteit voorop! Onze afzonderlijke kwaliteiten konden we bundelen om dit project tot een goed einde te brengen. Oftewel, de juiste man op de juiste plaats!

In het Noorden zeggen ze wel eens ‘Met gezond boerenverstand’. Hoe wordt dit door jullie ingevuld?
Door de moeilijke bereikbaarheid en beloopbaarheid van het terrein was de kans op verzwikking, verdraaiing in combinatie met veel krachtinspanning groot. Door je boerenverstand te gebruiken kun je het meeste gevaar voorkomen. En dat heeft team Noord voortreffelijk gedaan! 🙂

Wat was het belangrijkste ritueel binnen het team?
Elke ochtend haalden we elkaar op om samen naar het project te gaan. Dit was niet alleen gezellig, maar gaf ook een enorm samenhorigheidsgevoel binnen het team. Als team kunnen we het meest trots zijn op de wijze hoe we dit project hebben afgerond; Met z’n allen de schouders eronder! En dat altijd in een goede sfeer en met het gewenste resultaat. Top!

Berry van Uffelen, Reinard Huizinga, Ronnie Rolde, Piet v/d Hoek, Rudy Wagenaar, Cyrano Wielink, Gerwin Dekker, Jan-Willem Meeuwig, Mark Norden, Cor Ankringa, Henri Beulink, Trevor Whithaker, Arjan Slot, Carel Douwstra, Klaas de Vries, Marco de Groot, Daan Santema, Thomas Hogewerf. In samenwerking met onderaannemer met paard: Fokko Steen.

Tijdens

Na