Skip to main content

Uitbreiding met tweede eigen maatwerkafdeling in België

By 18 december 2019Nieuws

Dolmans Landscaping Services, onderdeel van Dolmans Landscaping Group, start haar tweede eigen maatwerkafdeling in België. Afgelopen week opende het allround groenvoorzieningsbedrijf in Antwerpen haar tweede vestiging in België. Met haar eigen maatwerkafdeling wil Dolmans Landscaping Services mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven op een job.

Feestelijke opening met boekpresentatie ‘Talent in overvloed’
Op 11 december jl. werd de Dolmans-vestiging in Antwerpen feestelijk geopend, waarbij tevens het boek ‘Talent in overvloed’ gelanceerd werd. Guido Renders, regiomanager Dolmans Landscaping Services België, licht toe: “In Antwerpen zijn we het eerste bedrijf met een eigen maatwerkafdeling. De aandacht voor talentontwikkeling is groot bij Dolmans Landscaping Group. We kunnen binnen ons bedrijf juist die specifieke begeleiding bieden die deze mensen nodig hebben. In het boek ‘Talent in overvloed’, dat tot stand is gekomen met de steun van de stad Antwerpen, delen we deze kennis over sociaal ondernemerschap en stimuleren we andere bedrijven om hun eigen maatwerkafdeling op te starten.”

Duurzaamheid en sociaal ondernemen in Dolmans DNA
Dolmans Landscaping Services is onderdeel van Dolmans Landscaping Group en heeft vestigingen in Nederland en België. Duurzaamheid en sociaal ondernemen zijn belangrijke pijlers binnen de organisatie. Zo bestaat het personeelsbestand van de Dolmans Group voor een derde uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Algemeen directeur Erwin Janssen: “Sociaal ondernemen is verankerd in onze gehele organisatie. Er zijn diverse mooie voorbeelden te noemen van mensen die uitbloeien tot bewonderingswaardige vakkrachten. We vinden het belangrijk dat deze zogenaamde doelgroepwerknemers de kans krijgen zich te ontwikkelen. Ik ben trots dat we ook op onze tweede vestiging in België werkplekken kunnen aanbieden.”