Vader en zoon Vliegen werkzaam bij Wieringen Prins

By 30 september 2020oktober 16th, 2020DOLnieuws

Sinds een paar maanden is de vader van Manager Bedrijfsvoering, Jules Vliegen, ook werkzaam bij Dolmans Wieringen Prins. “Hoe is het om met je vader samen te werken?” We spraken Jules kort over zijn ervaring.

Voor de nieuwe collega’s binnen het bedrijf, wil je kort iets over jezelf vertellen?  
 
Ik ben Jules Vliegen, manager bedrijfsvoering bij Dolmans Wieringen Prins in Amsterdam. Ik woon samen met mijn vriendin in Velsen-Zuid en we verwachten in April ons eerste kindje. Ik ben buiten werktijd veel bezig met knutselen in de tuin en in huis. Ik ben sportief, ik houd van mountainbiken en wandelen met onze hond.  
 
Je vader is sinds kort ook werkzaam binnen Dolmans. Zou je hem kort kunnen introduceren? Welke functie bekleedt hij binnen het bedrijf?  
 
Mijn vader, Wiel is alweer een paar maanden in dienst. Hij is 75 jaar oud en werkt als monteur binnen Dolmans voor 2 dagen per week. 
 
Hoe vind je het om met je vader samen te werken?
 
In het begin was het wel even lastig, maar het went snel. We kunnen zakelijk en privé goed scheiden, dus dat gaat wel goed

Gaan jullie op het werk anders met elkaar om dan daarbuiten? 
 
Op het werk gaan we wel iets anders met elkaar om, we werken buiten het werk ook veel samen. Hij helpt mij thuis veel met verbouwen. Dat is soms wel even schakelen daartussen. Thuis denkt hij heel erg mee en kan hij dingen op zijn eigen manier doen. En mag hij soms boos worden op mij. Op het werk is dat toch even anders. Ik ben niet direct zijn leidinggevende, daar zitten een paar mensen tussen dus dat is wel fijn.