Great Place to Work. Alles begint met vertrouwen

Bij Dolmans geven we elkaar vertrouwen. Vertrouwen ontwikkelen we door interactie te zoeken met onze mensen en door verantwoordelijkheid te geven. 

Bij Dolmans telt iedereen. We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zich gewaardeerd voelt. Daarom werken wij aan diversiteit en inclusie. Wat je geslacht, leeftijd, afkomst, geloof, etniciteit, seksuele voorkeur of fysieke/mentale beperking ook is, je bent welkom bij Dolmans. Wist je dat wij het grootste landelijke PSO30+ gecertificeerd groenbedrijf zijn in Nederland en geaccrediteerd zijn als maatwerkbedrijf in België? Dankbaar en trots zijn wij op al onze mensen met diverse talenten en persoonlijkheden. 

Bij Dolmans helpen we elkaar. We stimuleren samenwerking op de vestiging, tussen de vestigingen, tussen de landen en met het hoofdkantoor. Niet alleen het management, maar ook andere lagen binnen de organisatie weten elkaar snel te vinden voor kennisuitwisseling of capaciteitsvraagstukken. We gaan samen voor het beste resultaat. Dat maakt het werk leuker en succesvoller. 

Dolmans Landscaping Group is daarom sinds april 2022 officieel gecertificeerd als een Great Place To Work®. We zijn extra trots hierop, want écht iedere collega wordt gevraagd om deel te nemen aan dit medewerkerstevredenheidsonderzoek.