Dolmans.
A Great Place to Work.

Ken jij Dolmans Landscaping Group al? Wat ooit begon in 1961 met ondernemer Hub Dolmans en een hoveniersbedrijf in Limburg, is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste hoveniersbedrijven. Er is in die ruim 60 jaar veel veranderd, maar het doel van ons familiebedrijf blijft hetzelfde: ‘Samen beter voor buiten’.

Hoe we dat doen? Door steeds het allerbeste van onszelf te geven. Onze 900 collega’s geven dagelijks met veel passie en vakmanschap vorm aan groen in al zijn aspecten. Daarnaast dragen wij als hecht familiebedrijf een hart voor mensen. We werken iedere dag aan onze eigen unieke bedrijfscultuur, waarin binnen alle lagen verbinding, groei, passie en plezier centraal staan. Wij zijn super trots dat wij als eerste bedrijf binnen de groenbranche in Nederland en België gecertificeerd zijn als een Great Place to Work®. Een absolute erkenning voor goed werkgeverschap.

Bepaal jouw eigen carrière bij Dolmans Landscaping Group.

Lijkt het je leuk om te werken in een onderneming die flink professionaliseert en groeit? Dan is dit het moment om in de kruiwagen te springen. Je wordt onderdeel van een familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. Jij bepaalt jouw eigen groene carrière. Je kunt part- en fulltime bij ons werken en  daarbij kan jij vrij krijgen wanneer jij dat wilt! Aandacht voor een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk.

Samen geven we vorm aan jouw loopbaan op basis van jouw kennis, interesses en persoonlijkheid. Enthousiast om je verder te ontplooien? Dan staan wij als supporter aan je zijde. Wij bieden jou concrete doorgroeimogelijkheden, in functie én salaris. Haal diverse diploma’s met oog op verdere specialisatie of leidinggevende capaciteiten en ook nog je rijbewijs onder werktijd mét behoud van je salaris. Je zult je snel thuis voelen bij ons. Het is hier echt een fijne werkplek!

Bekijk de vacatures en win de job van je leven.

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers! Zo zoeken we onder andere hoveniers en voormannen voor de aanleg, renovatie en het onderhoud van diverse buitenruimtes. Terwijl je dagelijks van de buitenlucht geniet, kun je jezelf en jouw collega’s ontplooien en draag je ook nog bij aan de vergroening en daarmee aan een beter leefklimaat! 

Wil jij liever met ons de boom in? Solliciteer dan voor de vacature boomverzorger. Elke dag, plek en boom is anders. Soms werk je op de grond, dan weer vanuit de hoogwerker of slinger je van tak tot tak. Voel jij de gezonde adrenaline, heb je de benodigde skills in de bochten en gaat jouw hart sneller kloppen als je jouw machine hoort starten? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou, een carrière als machinist. We werken met een gezellig en supergemotiveerd team en dat ben jij dus ook!

Het eeuwenoude kasteel is een unieke plek in Zuid-Limburg. De werkzaamheden zijn uitgevoerd terwijl het kasteel open was.
Verticale tuinen vormen ook een boost voor de biodiversiteit én verbeteren de luchtkwaliteit in de stad.

Waarom kies jij voor Dolmans Landscaping Group?

Concrete doorgroeimogelijkheden in functie én salaris

Ook parttime dienstverbanden van minimaal 2 dagen per week worden aangeboden

Onder werktijd en op kosten van Dolmans kun je trainingen volgen en je rijbewijs of diploma’s behalen

Meer dan 30% van onze medewerkers heeft een afstand tot de arbeidsmarkt, daar zijn we trots op

Het DNA van onze vestigingen: we zijn mensgericht, onderhouden korte lijnen, vieren successen en speciale gelegenheden, geven veel kansen en zijn gedreven om samen elke dag beter te worden

Informeren en solliciteren doe je zo
Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren