Sluit met ons een onderhoudscontract, op basis van beeld- of frequentieafspraken af.

Extra genieten voor bewoners

Een plek waar je je thuis voelt is ons dierbaar. We zorgen dat het gebouw en de buitenruimte harmonisch op elkaar afgestemd worden. Het groen draagt bij aan het woonplezier. Zowel het groen van de gemeenschappelijke of particuliere tuin alsook het groen in de openbare ruimte. De openbare ruimte is van iedereen en heeft dus multifunctioneel gebruik. Wonen, werken, spelen en recreëren worden samengebracht. Wij geloven in de kracht van de combinatie bewegen én beleven en weten hoe je jouw tuin of openbare ruimte een uitnodigend karakter geeft, zodat bewoners naar buiten willen gaan.

Wij denken integraal met jou en jouw project mee.

Wij kunnen de openbare ruimte of tuin van het woningcomplex ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Indien een nieuwe locatie aangelegd dient te worden, kunnen wij gelijk integraal handelen, waardoor er aan de voorkant gelijk rekening gehouden wordt met het onderhoud. Voor bestaande locaties kunnen wij verbetervoorstellen maken voor thema's waardoor de gebruiksvriendelijkheid vergroot wordt, of juist onderhoudsvriendelijker wordt. Natuurlijk denken wij ook graag mee over klimaatadaptieve en ecologische oplossingen.

Het hele jaar rond netjes verzorgd en veilig.

Door een onderhoudscontract, op basis van beeld- of frequentieafspraken, met ons af te sluiten zorgen wij ervoor dat de tuin of openbare ruimte er het jaar rond netjes verzorgd en veilig bij ligt. Zo kunnen wij jou volledig ontzorgen waardoor de bewoners extra kunnen genieten van hun buitenruimte.

Wij kunnen de openbare ruimte of tuin van het woningcomplex ontwerpen, aanleggen en onderhouden.
Wij kunnen jou volledig ontzorgen waardoor de bewoners extra kunnen genieten van hun buitenruimte.

Wat is onze meerwaarde?

Wij bieden een jaar rond onderhoudscontract aan met oog op ontzorging en communicatie

Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van ons eigen GIS en communicatieplatform DPI om 24/7 inzicht te hebben in jouw project

Wij stellen de bewoners centraal en weten ze op een leuke manier te betrekken

Wij zorgen dat je bewoners weinig geluidsoverlast van ons hebben door de inzet van elektrisch materieel

Projecten

Area Wonen - Groenonderhoud locaties Veghel & Uden

Nijestee - Groenonderhoud
regio Groningen

Wooninc. -
PicusKade Eindhoven

We denken graag mee

Wil je met onze specialisten sparren over de groenaanleg of het -onderhoud van jouw woningcomplex? We helpen jou graag! Neem vrijblijvend contact op met Fred of met de dichtstbijzijnde vestiging.

Fred Knibbeler

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren