Dolmans Landscaping Group realiseert, onderhoudt en beheert al meer dan zestig jaar groen en bijbehorende civieltechnische projecten. Dolmans Landscaping Group realiseert, onderhoudt en beheert al meer dan zestig jaar groen en bijbehorende civieltechnische projecten.

Bedrijfsonderdelen

Alle expertises, één familie

Door nauw samen te werken, zorgen we voor langdurige relaties en duurzame groenprojecten. Altijd zo efficiënt mogelijk en zonder concessies op het gebied van kwaliteit. Dankzij al onze verschillende vestigingen en bedrijfsonderdelen hebben we alle vakmensen en middelen in eigen huis en zijn we altijd in de buurt. We beschikken over diverse specialismen, werken kleinschalig als het kan en schalen op wanneer dat nodig is. Zo kunnen we onze klanten ontzorgen van A tot Z in het optimaal benutten van de buitenruimte. En waar nodig, alles in eigen beheer. 

We stimuleren prettige, duurzame en ecologische oplossingen om de buitenruimte en het leefklimaat voor mens en natuur te verbeteren.
Door middel van onze integrale benadering van groen- en buitenbeheer kan het een aanzienlijke kostenbesparing opleveren.

Dolmans
Landscaping Group 

Dolmans Landscaping Group is de partner met aandacht voor groen en elkaar, maar bovenal al meer dan zestig jaar een (h)echt familiebedrijf in de groensector.

Van hoveniers, machinisten en stratenmakers tot ecologen en projectleiders: wij bundelen graag onze krachten.

Dolmans
Landscaping Services

Met vestigingen in Nederland en België zit overal een Dolmans vestiging in de buurt. We voeren projecten uit op het gebied van aanleg, beheer en onderhoud van de buitenruimte. 

Meer dan 30% van ons totale personeel een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Daar zijn we trots op!

Dolmans
Monsdal

Onze Dolmans Monsdal collega’s geven een maatschappelijk verantwoorde dimensie aan de groenaanleg en het -beheer voor onder andere gemeenten, ziekenhuizen en zorginstellingen.

We werken regelmatig samen in bouwteamverband, als gelijk- en volwaardig projectpartner bij Dolmans L+P.

Dolmans L+P
ontwerpers en adviseurs

We zijn behalve een ontwerpbureau ook specialist op het gebied van tuin- en landschapsarchitectuur en cultuur- en civieltechniek. Ons bureau ontwerpt buitenruimten van vandaag en morgen.

Wieringen Prins Hoveniers is zestig jaar geleden opgericht, in metroolpoolregio Amsterdam was dit destijds de groenvoorziening.

Dolmans
Wieringen Prins

Onze groeninrichting zorgt voor nieuwe flora en fauna in stedelijke gebieden. Met onze groenoplossingen creëren we een aantrekkelijk leefklimaat en geven daarmee identiteit aan een gebied.

Onze integrale benadering van groen- en buitenbeheer kan een aanzienlijke kostenbesparing opleveren en verhoogt tegelijkertijd de kwaliteit van de buitenruimte op korte en lange termijn.

Dolmans
Den Boer

We adviseren, realiseren, onderhouden en renoveren plantsoenen, parken, tuinen en sportvelden. Dolmans Den Boer is gespecialiseerd in het rooien, (ver)planten en snoeien van bomen.

Onze activiteiten varieren van boomonderzoek en boomadvies tot de realisatie van boomprojecten en de uitvoering van boomonderhoud.

Pius Floris
Boomverzorging

Onze activiteiten variëren van onderzoek, advies en groeiplaatsverbetering tot het (ver)planten en onderhouden van bomen. Innovatie, kennisuitwisseling en schaalgrootte is de garantie.

Gespecialiseerd in projectmanagement en uitvoering van buitenlandse aanlegprojecten.

Dolmans
Special Projects

We combineren groen met civieltechnische werkzaamheden. Vanuit DSP wordt ook het projectmanagement van landelijke opdrachtgevers uitgevoerd, in samenwerking met onze lokale vestigingen.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren