We vertalen de behoeftes op een integrale manier en zo dragen onze specialisten bij aan een gezond leefklimaat en een groene, prettige leefomgeving.

Projectontwikkelaars

Een groene investering die zich altijd terugbetaalt

Wij ‘UpGreenen’ jouw project door groen toe te voegen in, op en rond het gebouw. Van openbaar groen tot dak- en gevelgroen. Daarbij onderscheiden we drie belangrijke bouwstenen. We hebben aandacht voor ‘well-being’, waardoor we onder andere de vitaliteit, het woon- en werkgenot van gebruikers verhogen. Daarnaast hebben we de focus op het leefklimaat, waarbij wij weten hoe je invulling geeft aan de diverse duurzaamheidsuitdagingen op het gebied van klimaat en biodiversiteit. Tot slot dragen onze groenoplossingen mede bij aan het vergroten van de aantrekkingskracht van het gebouw en de vastgoedwaarde.

Een partner die integraal kan handelen.

Onze ontwerpers en adviseurs kunnen jou voorzien van planologie en ontwerp voor groen en civieltechniek. Door onze expertise helpen we je om sneller aan de vergunningsaanvragen en bouweisen te voldoen. Daarnaast kunnen onze uitvoerende bedrijven jou helpen met het realiseren van de nieuwe plannen. Indien een nieuwe locatie aangelegd wordt, kunnen wij integraal handelen, waardoor er aan de voorkant gelijk rekening wordt gehouden met het onderhoud.

Wij maken de mogelijkheden inzichtelijk.

Wij hebben alle kennis over de feitelijke uitvoering van een ontwerp en de totstandkoming van een project in ons team. Zo kunnen we snel en concreet inzichtelijk maken of iets haalbaar en betaalbaar is. We denken mee in de kosten, fasering en ontwikkelen zo het ideale plan voor jouw groenproject. Daarnaast zijn we gewend om samen te werken met architecten, aannemers en projectontwikkelaars. Dit stelt ons in staat om tijdig plannen met elkaar af te stemmen en daarbij rekening te houden met de wensen en eisen van de diverse stakeholders. Wanneer mogelijk werken wij graag samen in een bouwteamverband.

Door onze expertise helpen we je om sneller aan de vergunningsaanvragen en bouweisen te voldoen.
Onze ontwerpers en adviseurs kunnen jou voorzien van planologie en ontwerp voor groen en civieltechniek.

Wat is onze meerwaarde?

Wij bieden een jaar rond onderhoudscontract aan met oog op ontzorging en communicatie

Wij zijn actief in heel Nederland en België, waardoor we landelijk kunnen opereren

Door onze decennialange praktijkervaring maken wij snel en concreet inzichtelijk of de ideeën (technisch) haalbaar en betaalbaar zijn

Wij gebruiken circulaire en duurzame materialen

Projecten

Van Santvoort -
Abdijtuinen Veldhoven

BPD - Nieuwbouwwijk de Boswachterij Dorst

Brabavast -
rundgraaf veldhoven

Arcus Zuid projectonwikkeling - Villa Parc Arcen

Vlaamse Overheid -
DeSingel Antwerpen

Wyckerveste -
Par’Course Valkenburg

We denken graag mee

Wil je met onze specialisten sparren over de groenaanleg of het -onderhoud van jouw project? We helpen jou graag! Neem vrijblijvend contact op met Fred met de dichtstbijzijnde vestiging.

Fred Knibbeler

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren